A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Kazimir Éva

 

Budapesten dolgozom kozmetikusként, a Kontur-studio tulajdonosa vagyok. 1985 óta tevékenykedem ebben a csodálatos szakmában. Jó érzés segíteni a hozzám fordulókon, eltüntetni az évek óta fennálló bõrproblémáikat vagy csak egyszerûen szebbé varázsolni õket. A lugosítás mindig is a vesszõparipám volt hiszen tudom, hogy a hibátlan bõr nem csak a rendszeres kozmetikai kezeléseknek köszönhetõ. Bõrünk a szervezetünk tükre, minden megmutatkozik rajta, a táplálkozási, a lelki, a hormonális problémák, vagy ha valamilyen gyulladásos góc lappang bennünk. Maximális eredmény elérése érdekében a vendégeimnek a kezelések mellé "házi feladatként" fel szoktam adni a méregtelenítést. A diétát személyre szabottan, izlésviláguknak, életvitelüknek megfelelõen közösen alakítjuk ki.

 

Mikor megismertem a DXN lugosító termékeit elõször magamon és a családomon próbáltam ki. A 19 éves fiam volt a az elsõ kísérleti alanyom, ugyanis 5 éve küszködik visszatérõ hasmenéssel, ami egy 6 hónapos antibiotikumos kezelés hatására alakult ki még gyerekkorában. Diéta, csodaszerek, bélmosás stb., végleges javulást egy módszer sem eredményezett. A sok kisérletezés miatt nem volt túl bizakodó a DXN termékkel sem. Elõször csak a Zhi Mint cukorkát próbálta ki és legnagyobb meglepetésére letisztult a fehér lepedék a nyelvérõl, amitõl szintén már évek óta próbált megszabadulni. Ezután már bizakodóbban kezdte el a Reishi Gano teát iszogatni, amitõl megszünt a gyomorégése és a hasmenések is ritkulni kezdtek. A kávét sokáig nem merte megkóstolni, de három tünetmentes hét után nem bírta tovább és belépett a Ganoderma fogyasztók és egyben a terjesztõk táborába is.

 

Márciusban Jane Yau elõadására együtt mentünk el, és szájtátva hallgattuk tapasztalatait a Ganodermás termékekkel kapcsolatosan. Itt lehetõség volt Jane-tól segítséget kérni a személyre szabott terápia kialakítására is. Elkezdte a javasolt RG GL Spirulina Morinzi kúrát és azóta tünet mentes. Eközben családom többi tagja és a vendégeim is "kávéfüggõk" lettek.

 

Kazimir Éva és Solymosi Ákos Jane Yau-val

  

Közös fotó Jane Yauval a Ganoterapeutával

 

Egészséges és finom!  Ez a párosítás mindenkit levesz a lábáról.

 

MLM rendszerû terjesztéssel kapcsolatos ellenérzéseim ellenére meglepõen rövid idõ alatt egy lelkes kis csapat verbuválódott körülöttem. Így bennem is felcsillant a remény, hogy ebben a cégben tényleg komoly üzleti lehetõség is rejlik. Ezért javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki ezeket a nagyszerû ternékeket,  a többi pedig jön magától ......

Várom hívásodat!

 

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on